GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

5 raggningsrepliker saso bums vacker hennes hobb

4 min


5 raggningsrepliker saso bums vacker hennes hobb

Har ni nagon stig undvikit att bege sig fram till nago brud n varje hagad fran tillsamman ursakten att n ick visste vad du skulle beratta? Ino den har artikeln kommer du att teori de 5 enkla raggningsrepliker saso lat vacker entusiasm hos flicko, sam nar det passar att hantera dem.

Underbe befinner si ni for cirka bruten overtankare?

Astadkomme dett testet och ringa nagon skraddarsydd rapport baserad kungen din unika karakta samt dina destination. Begynna hoja ditt sjalvtilli, dina konversationer och din duglighet att frambringa vanner – villig nedanfor nagon timma.

Nagon raggningsreplik befinner si fullkomligt latt nago mening eller betydelse sasom anvands ino foresats att dra igang ett samta tillsamman nago individ herre icke kanner sen tidigare, med ett begriplig avsikt att oppna nagon mall fran karleksaffar alternativt intim samband. Ett duktig raggningsreplik kan ni hantera samman all tillfallen emeda du titta alternativ moter nago oidentifiera bona sasom Baltican kvinnor dejting site du blir hagad it samt skulle vilja tilltal. Forstas matchar de gorbra villig krogen, men de fungerar faktiskt absolut likadan enastaende pa busshallplatsen, inom mataffaren alternativt gallande gymmet.

Syftet med nagon raggningsreplik befinner sig fullstandigt spartanskt att fanga tjejens hobb och igangsattning ett diskussion. Fa av vitsen tillsammans nago raggningsreplik ar samt att forsavit tjejen visar sig absolut ointresserad kan du tacka sam hals emedan genast inte med att det kanns onaturligt. Det finns flera skilda typer itu raggnings- alternativt oppningsrepliker, saso exempelvis humoristiska, informativa eller romantiska. Vilken klass sasom funkar suvera sta dig ar besvarligt att vara medveten om, det galler alldeles enkelt att prova sig fram!

Nar ska mig ej bruka raggningsrepliker? En raggningsreplik matchar mindre bra sasom inledande om du kanner til att ni kommer ses tjejen n vill forfora kungen ater, exempelvis om hon absolut borjat villi ditt jobb, befinner sig handledare kungen din gymklass alternativ gar likadan riktnin saso du. Naturligtvis ska ni indikera henne ditt engagemang da aven, skada om n icke vill att hon ska uppleva sig obekvam inom ditt sallskap resten fran aret kan ni knata en aning senfardig.

Hur amna jag foreta darfor at inte vasnas cheesy? Givetvis gor det valdigt gigantisk differens villig hurdan du anser det du sager, vilket rostlage samt fart du anvander, hurda ditt kroppssprak tittar ut, om n later allvarsa alternativt vitsig samt odl fortsattningsvi. Och absolut sasom med alltsammans ovrigt ar det viktigaste nar du gar fram mo nago donna att n forsoker finnas odl coo sasom mojligt samt lata chosefri. Ringa tjejer gilla ett raggningsreplik saso kanns obojli samt inovad. For den skull foredrar mig korta, enkla sam humoristiska varianter, saso du far pro pa arme:

Raggningsreplik 1

Vi borjar med grimas favorit, saso gett utfal bade pro undertecknad allena sam stav mina klienter. Saken dar har gett flera snygga flicko en glatt smi kungen lapparna samt en fullkomlig pusselbit dejter mo bade mej sam mina klienter. Den arme raggningsrepliken ar fullandad om ni titta nagon brud kungen city samt inte inneha en aning forsavitt va ni amna framfora. Jag ager skrivit mer grundligt om hurda du kan forbruka saken dar darfor at erhall tjejer ino vardagen narvarande.

1. Halla! mig maste enkom forfragan dej en mojang. *rack fram handen samt uppvisa dig sjalv* Jo, *vantar kungen ogonkontakt*, skulle ni amna fanga nagon fika/dejt tillsamman mej en dag?

Raggningsreplik 2

Nago annan raggningsreplik sasom enkom befinner sig sant skon att knysta sam den narvarande typen bruten hederlighet uppskattas fort utav de flesta flicko. Den har tycker mi funkar allra suvera inom nago bar/nattklubbsmiljo, andock den funkar ocksa intill andra tillfallen.

2. Mi tittade de narvarande och mi varenda endas maste att halsa forut mi tycker ni befinner si odla gale intressant/sot/snygg! *rack fram din hand sam framlagga dej sjalv*

Raggningsreplik 3

Av och till befinner sig det enkla det ultimata. Denna satter fast an en aning mer krav villi dina konversationsfardigheter sam att n tor gripa det steget langre nar n fatt verksam ett duktig pratstund.

Raggningsreplik 4

4. Goddagens, mig vart endas mast att bege sig fram samt besok dig. Annars skulle sjalv angrat jag forut resten utav dagen o mig ej sa halloj mot de. *rack fram din labb samt uppvisa dig*

Raggningsreplik 5

Nago motsvarighet som raggningsreplik 4, skad tillsamman nagon portio skamtlynne istallet. Ger vanligtvis e flabb av tjejen meda sasom saken da vacker hennes intresse.

5. A tja! mi sag dig narvarande och mig var endas tvungen att halsa, eljes skulle mi fatt avskeda mig allena emella benen! *rack fram din hand samt forestalla dej sjalv*

Hemligheten bakanfor raggningsreplikerna

Sa vad befinner sig hemligheten bortom varfor de arme raggningsreplikerna funkar samt vacker tjejens hag? N kan handa allaredan ager listat ut det, det befinner sig tva grejer som egentligen befinner sig nastan sjalvklara.

  • De visar sjalvsakerhet
  • N befinner sig hederlig sam pa rak arm tillsamman ditt hobb

Det behover ick existera mer sva ann sa darfor att pakalla nagon tjejs engagemang stav dej. Eftersom flera killar anser det befinner sig odla oerhort tufft samt laskigt att ga fram samt ragga pa nago brutta sa forvantar de sig likas att de behover finnas atminston likadan svar som det ar svar. Grimas menin befinner si att det bara blir odla komplicerat saso du astadkomme det. Jag foredrar att gripa saken da enkla vagen och sjalv kanner till att det fungera bade stav mig sam andra – odl hursa forspill din tidrymd villi komplicerade och invecklade raggningsrutiner nar det ar odla latt saso att enbart knata fram och lotsa ditt hobby villi en vanligtvi metod?

Varning

Det finns fast an en grunka du maste veta fore n provar dessa raggningsrepliker. Ni PLIKT lit det du uppge mot 100% for att det ska klaff – sag enbart att n skulle angrat de pro resten bruten dagen om du minsann skulle gjort det. Det finns en forbluffande kraft inom att lita det du uppg till 100%. Saken da kraften kallas KONGRUENS. Det innebara att ditt kroppssprak sam dina glos overensstammer mot 100% vilket astadkommer att ditt meddeland blir mangfaldigt mer kraftfullt.

Dagens uppgift

1. Skriv ned en raggningsreplik ni skulle onskan forsoka och skriva hurs samt ino vilken situation har nedo! Det behover icke vara nago fran dessa repliker inte me n kan fantisera nagon helt udda sa skanke mi de min feed-back kungen den.

2. (Avancerat mandat) kommand gang du ser saken dar darbort speciella tjejen – skrida fram till henne sam sag det ni skrev i prick 2 och redogora forsenad hur det gick arme!


What's Your Reaction?

confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
hate hate
0
hate
lol lol
0
lol
love love
0
love
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Image
Photo or GIF
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item