GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Az MGM Resorts 450 millió dollárért eladja a Gold Strike Tunicát

3 min


Az MGM Resorts International megállapodást kötött a Mississippi államban található Gold Strike Tunica szárazföldi kaszinójának eladásáról a Cherokee Nation Entertainment Gaming Holdingsnak, a Cherokee Nation Businesses leányvállalatának 450 millió dollárért (360 millió font/ 423 millió dollár).

A NIESR kutatási projektet indít a szerencsejátékok ártalmairól

Az 1994-ben megnyitott és 2005-ben az MGM Resorts által megvásárolt Gold Strike Tunica kaszinóval, fogadóirodával, szállodával, üzletekkel, több éjszakai klubbal és számos étteremmel rendelkezik. Cherokee Nation Entertainment Gaming Holdings is kap a legjobb online kaszinók tulajdonában Gold Strike Tunica.

A 2021. december 31-én zárult tizenkét hónapban a Gold Strike 81 millió dolláros nettó nyereséget és 115 millió dolláros korrigált kamatok, adók, értékcsökkenés és amortizáció előtti eredményt (EBITDAR) jelentett az ingatlanokból.

A tranzakciót várhatóan 2023 első felében zárják le, a hatósági jóváhagyástól és egyéb szokásos zárási feltételektől függően.

Ha a tranzakció a várakozásoknak megfelelően zajlik, az MGM Resorts és a Vici Properties közötti bérleti szerződést, amely jelenleg a Gold Strike-ot is magában foglalja, úgy módosítják, hogy az éves bérleti díj 40 millió dollárral csökkenjen. 

Az MGM hozzátette, hogy az eladásból származó nettó készpénzbevétel az adók és díjak után várhatóan körülbelül 350 millió dollár lesz.

"Szeretnék köszönetet mondani a Gold Strike összes alkalmazottjának, akik következetesen világszínvonalú játék- és szórakozási élményt nyújtanak vendégeinknek" – mondta Bill Hornbuckle, az MGM Resorts International vezérigazgatója és elnöke.  

"A Gold Strike egy gyönyörű ingatlan, amely előtt fényes jövő áll.  Stratégiai szempontból azonban úgy döntöttünk, hogy egyetlen Mississippi állomásra – Beau Rivage – összpontosítunk, és több időt és erőforrást szentelünk ennek a világszínvonalú üdülőhelynek és kaszinónak a további sikerére."

Chuck Garrett, a Cherokee Nation Businesses vezérigazgatója hozzátette: "Izgatottan várjuk a lehetőséget, hogy bővíthessük szerencsejáték- és vendéglátó üzletágunkat, miközben végrehajtjuk stratégiai növekedési tervünket, és a Cherokee Nation rezervátumon kívülre is kiterjesztjük jelenlétünket".

A Vici beleegyezett abba is, hogy új, különálló bérleti szerződést kössön a Cherokee Nation Businesses-szel a Gold Strike üzemeltetésére. Ez a bérleti szerződés 40 millió dolláros kezdeti éves alapbérleti díjat tartalmazna, míg az egyéb gazdasági feltételek lényegében megegyeznének az MGM főbérleti szerződésével, beleértve egy 25 éves alapbérleti időszakot, három 10 éves bérlői megújítási opcióval.

"Ez a tranzakció újabb bizonyítéka annak, hogy a Vici képes erős kapcsolatokat kiépíteni új partnerekkel, miközben a meglévő bérlőkkel együttműködve támogatja stratégiai célkitűzéseit" – mondta John Payne, a Vici vezérigazgatója.

"Örömmel üdvözöljük a Cherokee Nation Businesses-t kilencedik bérlőnkként, és várakozással tekintünk a hosszú távú kapcsolat elé, mivel a jövőben további növekedési kezdeményezésekre törekszenek"."

Kapcsolódó források:

https://omiyou.com/read-blog/7305
https://beta.moosocial.com/blogs/view/80
https://forum.tektoncraft.net/showthread.php?tid=17618
https://community.educationcloset.com/post/a-sands-ma-jelentette-2022-masodik-632db6c734241fffa63cb37d


What's Your Reaction?

confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
hate hate
0
hate
lol lol
0
lol
love love
0
love
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Image
Photo or GIF
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item